Angelina Jolie sau Megan Fox? Cine este cea mai frumoasă și sexy

17 aprilie 2017 19:07   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Multă lume se confruntă cu o dilemă, destul de greu de elucidat. Când vine vorba de Angelina Jolie și Megan Fox nu se știe cine pe cine o întrece. Deși de multe ori s-a spus despre Megan că ar întrece-o cu frumusețea sa pe Angelina Jolie, mulți nu au fost de acord sau au rămas neutri asupra acestui subiect. Cu toate acestea, cele două sunt cele mai frumoase și sexy femei din lumea întreagă.

Angelina Jolie se ia prea în serios, în timp ce Megan Fox afișează mereu o atitudine mult mai copilăroasă și mai naivă. Contrastul dintre cele două împarte internetul în două tabere care încearcă să claseze una din cele două vedete drept cea mai frumoasă și cea mai sexy femeie din lume. Mulți bărbați admit faptul că atitudinea pe care o afișează Angelina, o atitudine serioasă, sigură pe ea și matură, este extrem de sexy, iar alții sunt de părere că Megan este cea care atrage mai mult prin inocența sa, dându-le impresia bărbaților că are nevoie de protecție.

Munca acestora este îngreunată, întrucât cele două chiar sunt cele mai frumoase femei din lume. Diferența dintre cele două este de 10 ani, însă Megan a ajuns-o repede din urmă pe Angelina. Chiar dacă multe guri rele au spus că Megan este ”din plastic”, unele schimbări nu au modificat-o atât de vizibil, ca în cazul Pamelei Anderson, de exemplu.

Și greutatea celor două s-a luat în calcul. Megan este slabă și pare sănătoasă, spre deosebire de Angelina, care pare să ajungă anorexică.

Recent, Megan a devenit mamă pentru a treia oară, dar și-a recăpătat silueta într-un timp record și este căutată de multe branduri și reviste celebre pentru a poza și a le reprezenta. Vedeta a aflat că este însărcinată atunci când ea și actorul Brian Austin Green erau în plin proces de divorț, însă au hotărât să-l anuleze și să mai dea o șansă mariajului lor, de dragul copiilor. În schimb, Angelina Jolie nu este la fel de norocoasă, procesul de divorț dintre ea și Brad Pitt finalizându-se.

Oricum ar fi, cele două se pot mândri cu titlul de ”cele mai frumoase și sexy femei”.

Mai multe