Angelina Jolie, surprinsă ieșind cu fiul Pax de la fostul soț, Jonny Lee Miller

18 iunie 2021 17:26   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Angelina Jolie a fost surprinsă, recent, ieșind cu un fiu de la fostul său soț, Jonny Lee Miller. E o dovadă că se întoarce la prima iubire, susțin deja unele surse.

Angelina Jolie (46 de ani) a fost surprinsă, recent, ieșind cu fiul său, Pax de 17 ani, din apartamentul fostului său soț, Jonny Lee Miller (48 de ani) din New York. Actrița care a dus o lungă bătălie în justiție cu fostul soț, Brad Pitt, pentru custodia celor 6 copii ai lor, a fost văzută că a fost în vizită cu o sticlă scumpă de vin. ”Jonny are încă un loc special în inimă pentru Angelina”, scrie ”The Sun”.

Angelina Jolie spune de ce e singură

A fost de două ori în vizită

La prima vizită pe care i-a făcut-o lui Jonny Lee Miller, Angelina Jolie a fost însoțită numai de fiul său, Knox, de 12 ani. Însă, în ziua următoare, a mers Pax, care era curios să-l cunoască pe acest bărbat despre care actrița vorbește mereu foarte frumos. ”Angie e fericită deoarece Pax speră să se mute curând la New York, poate chiar cu școala. Ea e bucuroasă că are pe cineva de încredere. Că are de la cine să ceară un sfat sau chiar să vadă o față prietenoasă”, a spus o sursă apropiată de vedetă. Aceasta a mai spus că Angelina a luat cina în apartamentul cu două camere al lui Miller. Jonny a fost însurat cu Michele Hicks între 2008 și 2018, împreună cu care are un fiu. Cu Angelina a fost însurat între 1996-1999. Angelina Jolie a fost surprinsă ieșind cu fiul său, Pax, de la fostul ei soț.

Mai multe