Angelina, sex cu Lady GaGa

31 ianuarie 2010 17:07   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Ian Halperin scrie că actriţa, care a recunoscut că este bisexuală, şi controversata cântăreaţă s-au întâlnit în hotelul Beverly Wilshire, unde au petrecut o noapte împreună.

„Angie este obsedată de Lady GaGa. Este topită după ea!", a declarat o sursă apropiată cuplului „Brangelina". Nu ar fi primul zvon referitor la infidelitatea Angelinei Jolie.

 Citeşte şi:     Angelina Jolie, aşa cum era în anul 1981 – VIDEO     Brad şi Angelina se căsătoresc?! Nu se mai separă?!     Angelina Jolie şi-a găsit liniştea pe umărul lui Wyclef Jean     Aventura dintre Angelina Jolie şi profesorul ei este o minciună     Angelina Jolie şi Jennifer Aniston, într-un film porno - VIDEO

La începutul săptămânii trecute, o menajeră, care a lucrat pentru cei doi la hotelul Waldorf -Astoria din New York, a afirmat că Angelina îl înşela pe Brad Pitt cu unul dintre profesorii care o ajutau să aibă un accent diferit în filmul „Salt".

Menajera spune că a intrat în camera actriţei şi, după o vizită a profesorului, a găsit patul plin de jucării sexuale şi mai multe sticle goale de votcă.

În ultimul timp, au existat mai multe zvonuri potrivit cărora Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit şi au consultat un avocat de divorţuri pentru a-şi împărţi averea comună.

Angelina, care creşte şase copii împreună cu Brad Pitt, a declarat recent că fidelitatea nu este un factor esenţial într-o relaţie de dragoste. Ea este de părere ca relaţiile "deschise" pot funcţiona la fel de bine ca şi cele monogame.

Mai multe