Angelina şi Brad, căsătoriţi de copiii lor

28 august 2014 23:29   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Minunea s-a întâmplat, după nouă ani. Angelina Jolie şi Brad Pitt au dat peste cap toate bârfele şi s-au căsătorit în mare secret, sâmbăta trecută, în Franţa.

Când nimeni nu se mai aştepta, frumoşii din „Dl & Dna Smith” au făcut pasul către altar, după nouă ani de relaţie. Nunta a avut loc în mare secret la Castelul Miraval din Provence, Franţa. Nimeni n-a bănuit nimic! Vestea a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al cuplului, pentru Associated Press, pe contul oficial de Twitter.

Ceremonia a fost foarte discretă, printre invitaţi numărându-se doar familia şi câţiva prieteni apropiaţi. Angelina Jolie (39 de ani) a fost condusă la altar la braţele fiilor cei mari, Maddox şi Pax. Mireasa a păşit pe un covor de petale presărate chiar de Zahara şi Vivienne.

Sub privirile emoţionate ale lui Shiloh şi Knox, care ţineau verighetele, Brad Pitt (50 de ani) şi-a sărutat mireasa, iar apoi şi-au jurat iubire veşnică. Acest pas nu a fost făcut, însă, înainte ca Angelina Jolie şi Brad Pitt să semneze un contract prenupţial cu clauze clare, în valoare de 385 de milioane de dolari. Brad se află la a doua căsătorie, fiind despărţit de Jennifer Aniston, în 2005, de Angelina, care e deja la a treia căsătorie.

Sunt împreună din 2005

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au cunoscut în 2005, pe durata filmărilor la pelicula „Dl & Dna Smith”. Cei doi s-au logodit în aprilie 2012, după şapte ani de relaţie. Cuplul are şase copii: trei adoptaţi, Maddox (13 ani), Zahara (9 ani) şi Pax (10 ani), şi trei biologici, Shiloh (8 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne (6 ani).

Mai multe