Anne Hathaway a dezvăluit că nu îi place prenumele său! De ce urăște să i se spună Anne

14 ianuarie 2021 18:00   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Anne Hathaway a dezvăluit că nu-i place să fie strigată cu prenumele ei. Singura care îi zice Anne e mama sa, doar când e furioasă.

Actrița Anne Hathaway (38 de ani) a dezvăluit că nu-i place să fie strigată cu prenumele ei. Vedeta a făcut această mărturisire, recent, la o emisiune de televiziune, numită Tonight Show, al cărei moderator este Jimmy Fallon. În plină campanie de promovare a noului său film, ”Locked Down”, vedeta a spus că vrea ca toată lumea să-i spună Annie. Singura care îi zice Anne e mama sa, doar atunci când e furioasă. De aceea nu suportă să-i spună nimeni Anne. Are impresia că urmează să țipe la ea acea persoană.

Gravida Anne Hathaway s-a îngrășat serios!

Anne Hathaway a devenit mamă pentru prima dată

S-a chinuit să facă doi copii

Anne Hathaway este căsătorită cu Adam Shulman din 2012 şi are o avere de 50 de milioane de dolari. Ea a născut al doilea copil în mare secret, în 2019. De asemenea, vedeta nu a ezitat să explice că s-a luptat pentru a rămâne din nou însărcinată: “Tuturor persoanelor care trec prin infern din cauza problemelor de infertilitate le spun că nu a fost uşor nici prima, nici a doua oară, să rămân însărcinată”, a mărturisit diva. Anne Hathaway a dezvăluit că nu-i place să fie strigată cu prenumele ei.

Mai multe