Anthony Hopkins stă de 264 de zile izolat în casă din cauza pandemiei. Iată cum a reușit să nu înnebunească

20 noiembrie 2020 10:48   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Anthony Hopkins, în vârstă de 82 de ani, a petrecut 264 de zile izolat în casă cu soția lui Stella, de 64 de ani, cu care e însurat din 2003. Autocarantina lui a început la 1 martie 2020 și la 20 noiembrie a bifat cea de a 264-a zi de izolare la domiciliu. Hopkins recunoaște că de multe ori îi venea să se suie pe pereți, dar a reușit să treacă peste depresie și anxietate cu ajutorul fanilor și micilor obiceiuri domestice.

Anthony Hopkins, în vârstă de 82 de ani, a petrecut 264 de zile izolat în casă. Actorul din ”Tăcerea Mieilor” (1991) s-a închis în casă la 1 martie, când a început pandemia pe teritoriul SUA și la 20 noiembrie a bifat cea de 264-a zi de izolare autoimpusă. În tot acest timp el s-a implicat în acțiunile caritabile care au ca scop strângerea de fonduri pentru copiii americani din familiile defavorizate. În timpul izolării, s-a apucat de grădinărit, a cântat la pian, a pictat s-a jucat cu pisica și a descoperit cât de multă lume îl iubește și îi scrie pe paginile lui de pe rețelele de socializare. În timpul pandemiei, actorul s-a împăcat cu gândul că nu mai are mut de trăit și este fericit că și-a văzut majoritatea visurilor cu ochii. Are un singur regret: nu a reușit să se împace cu unicul lui copil.

Citește și:

Anthony Hopkins: «Urechile clăpăuge m-au făcut celebru!»

Anthony Hopkins: «La 80 de ani, nu mai am chef să mă împac cu fiică-mea»

Anthony Hopkins și-a renegat singura fiică

Hopkins are o avere estimată la 160 de milioane de dolari și a câștigat premiul Oscar în 1992, pentru rolul din ”Tăcerea mieilor”, are la activ trei premii BAFTA și două premii Emmy. Hopkins a mai fost însurat cu Petronella Barker, între 1966-1972 și Jennifer Lynton (1973-2002). Din căsnicia cu Petronella Barker are o singură fiică, pe Abigail, de 52 de ani, pe care însă a renegat-o după ce l-a acuzat în presă că este un tată denaturat și că nu vrea să audă niciodată de el.

Mai multe