Antonio Banderas a făcut sex cu 5 femei deodată. Legendele despre "dotarea" lui sunt adevărate

7 iulie 2014 20:30   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Antonio Banderas şi-a căutat-o cu lumânarea. Deşi era însurat cu Melanie Griffith, actorul a făcut sex cu zeci de femei. Potrivit unei publicaţii americane, Banderas organiza maratoane sexuale pe ascuns.

Spaniol înflăcărat, Banderas nu este bărbatul unei singure femei. Actorul de 53 de ani e mândru foc de orgiile sexuale pe care le organiza pe la spatele soţiei sale, Melanie Griffith (56 de ani). O fostă amantă braziliană a povestit pentru revista „National Enquirer” că starul făcea sex şi cu 5 femei deodată.

Potrivit acesteia, nici una nu pleca cu buza umflată de la el. După ce Antonio Banderas le plătea regeşte cu peste 10.000 de dolari - nu se ştie suma exactă -, fetele se lăudau prietenelor că starul este foarte dotat. Aşa s-a dus vorba mai departe şi „latin-loverul” a ajuns să organizeze frecvent petreceri cu femei goale la piscină. Când Melanie pleca la filmări, casa lor se transforma într-un bordel, găzduind adevărate maratoane sexuale. Înainte de a băga divorţ de Banderas, la 6 iunie, Griffith era foarte sigură că soţul îi este infidel, întrucât a angajat un detectiv care să-i urmărească escapadele amoroase. Cei doi îşi dispută acum în instanţă averea de 65 de milioane $ a actorului.

Justin Bieber a dat 11.000 $ să se culce cu 4 prostituate

Anul trecut, Justin Bieber (20 de ani) n-a ratat nimic. Starul canadian şi-a făcut de cap trei ore la bordelul Centaurus din Rio de Janeiro, Brazilia, cu două prostituate. Cântăreţul nu s-a săturat, aşa că a plecat în camera de hotel cu alte două tinere. S-a zvonit că Bieber, care are o avere de 200 de milioane de dolari, a plătit în total 11.000 de dolari să facă sex cu cele patru femei.

Mai multe