Antonio Banderas a ''vrăjit'' patru femei superbe într-o seară

18 august 2014 22:28   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Trăiască burlăcia! Antonio Banderas nu scapă nici o ocazie să facă ochi dulci femeilor. Actorul şi-a făcut de cap cu patru domniţe, pe care le-a „agăţat” într-un club din Saint Tropez.

Starul în vârstă de 54 de ani s-a refăcut rapid după divorţul de Melanie Griffith (56 de ani), cu care a fost căsătorit aproape 18 ani. Aflat la Saint Tropez, Franţa, unde şi-a serbat ziua de naştere, la 10 august, Banderas şi-a făcut de cap prin cluburi cu patru femei. Şi cum şi-a scos din dotare toate armele de mare cuceritor, nici o domniţă nu i-a rezistat farmecelor. Şarmantul actor le-a copleşit cu sărutări şi mângâieri întreaga seară.

Seducătorul Antonio a avut magnet numai la blonde, care se fâstâceau în preajma lui. A fost doar o chestiune de timp pentru ca o „sirenă” să-i cadă în plasă. Banderas, care are o avere de 45 de milioane de dolari, a invitat-o pe a patra tânără în camera lui de hotel, unde au petrecut până în zori. Aceasta a acceptat de îndată, probabil să-i ofere în particular cadoul promis de ziua lui.

A fost căsătorit cu Melanie Griffith până în iunie

Căsnicia lui Antonio Banderas cu Melanie Griffith s-a sfârşit la 6 iunie, după 18 ani de mariaj. Fosta lui soţie a cerut în instanţă custodia celor trei câini pe care îi au împreună.

Mai multe