Antonio Banderas, despre infarct: „Mi-au fost montate stenturi și mi-au făcut termoablație”

27 martie 2017 8:05   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Celebrul actor, Antonio Banderas (57 de ani) a suferit un infarct la sfârșitul lunii ianuarie. El a mărturisit că a fost extrem de speriat și a vorbit despre starea lui de sănătate din prezent.

Starul spaniol a povestit pentru prima dată despre impasul peste care a trecut în luna ianuarie. În cadrul Festivalului de Film din orașul său natal, Malaga, unde a primit un premiu onororific pentru întreaga sa carieră, Antonio a făcut câteva mărturisiri. Întrebat de starea lui de sănătate, după ce toată lumea a aflat că a ajuns la spital cu dureri puternice în luna ianuarie, actorul a spus că se simte foarte bine. 

„Am suferit un infarct pe 26 ianuarie, însă am fost foarte norocos, pentru că nu a lăsat urme. Am fost supus unei intervenții chirurgicale și mi-au fost montate trei stenturi. Cum sufeream de aritmie de ceva timp, mi-au făcut termoablație, dar nu a fost atât de dramatic pe cât s-a scris”, a declarat actorul spaniol, conform People.

Actorul din „Masca lui Zorro” a recunoscut că el este responsabil pentru infarctul suferit, în urma ritmului haotic de muncă, afirmând că a fost un workaholic mai bine de 37 de ani. Starul spaniol se simte excelent acum și dorește să revină pe platourile de filmare cât mai curând posibil.

Mai multe