Anunţul la care visau toţi fanii ABBA. Agneta Faltskog a dezvăluit cum marchează membrii trupei 40 de ani de la primul hit

10 noiembrie 2013 15:55   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

elebrul grup suedez ABBA intenţionează să se reunească şi să revină pe scenă în 2014, pentru a marca împlinirea a 40 de ani de la primul hit, a declarat cântăreaţa Agnetha Fältskog pentru un săptămânal german într-un interviu publicat duminică.

În 2014, grupul suedez va sărbători împlinirea a 40 de ani de la lansarea single-ului său de debut, "Waterloo", cu care a câştigat în 1974, la Brighton, în Marea Britanie, concursul Eurovision, o victorie care a reprezentat începutul unei cariere strălucitoare.

ABBA a devenit apoi unul dintre grupurile de legendă din muzica disco şi a lansat o serie de piese de mare succes, precum "Mamma Mia", "Dancing Queen" şi "Super Trouper".

"O revenire... bineînţeles că ne gândim la acest lucru! (...) Ideea de a face ceva pentru a marca această aniversare există cu adevărat. Însă nu pot să vă spun astăzi ce va ieşi din această idee", a declarat cântăreaţa Agnetha Fältskog, în vârstă de 63 de ani, pentru săptămânalul Welt am Sonntag.

Mai multe