Apariția lui Jennifer Lopez i-a revoltat pe cei de la Protecția Animalelor

1 septembrie 2017 12:29   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Zilele trecute cântăreața de muzică pop, Jennifer Lopez ( 48 ani ) a fost suprinsă de paparazii în drum spre metrou în New York City , purtând o haină din blană de dimensiuni impresionante. La vederea vestimentației artistei, fanii s-au arătat revoltați și, o anumită întrebare s-a aflat pe buzele tuturor- dacă haina era confecționată din blană naturală sau era una artificială.

Superstarul a purtat haina supradimensionată în timp ce mergea cu fiica sa, de mână, în drum spre platoul de filmare. Cea mică nu părea să fie prea entuziasmată de toată atenția primită din partea trecătorilor și se uita plictisită în jurul ei . Nu doar îmbrăcămintea divei pop a atras atenția, ci și nenumăratele acesorii, la fel de voluminoase. Cercei-maxi, brățări argintii și aurii, rânduri întregi de inele, cizme cu un toc de peste 10 centrimetri , toate au fost purtate de Jennifer pentru a completa ținuta care ieșea în evidență.

Ca și cum apariția strălucitoare nu era de ajuns pentru a exemplifica opulența de care este înconjurată artista, ea a ales să își consume cafeaua dintr-un pahar încrustat cu sute de cristale .

Mai multe