Apariție horror! Bella Thorne, neepilată pe covorul roșu

16 martie 2018 17:10   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

A căzut în patima drogurilor şi a alcoolului, a schimbat nenumăraţi bărbaţi, şi-a pus piercing în sfârc, a pozat goală pușcă, a mărturisit că-i plac femeile...cu ce-ar mai putea să șocheze Bella Thorne? Vorbim despre actrița care a ținut primele pagini ale ziarelor de scandal din cauza comportamentului său.

Ultima apariție a actriței i-a dezămăgit iar pe fani. Aceasta a participat zilele trecute la premiera filmului ”Midnight Sun”, peliculă în care a jucat alături de Patrick Schwarzenegger.

Deși a ales o rochie cu un decolteu amețitor, nimeni n-a putut trece cu vederea un detaliu dezgustător. Roșcata de 20 de ani s-a coafat, s-a machiat, și-a pus rochie sexy, dar a ”uitat” să se epileze.

Ce-i drept nu e prima dată când apare neepilată la evenimente, iar în trecut își etala cu mândrie picioarele pline de păr pe site-urile de socializare.

Și nu e singura. Cu păr la subraț și-au făcut apariția la plajă și fiica Madonnei, Lourdes, dar și Paris Jackson, odrasla regretatului Michael Jackson.

Actriţa Mo’nique este deja un caz celebru. Ea a apărut de mai multe ori, la evenimente importante cu picioarele neepilate şi a declarat că nu i se pare nimic în neregulă, din moment ce toate femeile au păr pe picioare.

Mai multe