Apariţie horror! Cine e vedeta care s-a făcut de râs la plajă

9 februarie 2018 14:38   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

La 37 de ani, Blanca Blanco adoră să fie sexy şi să-şi expună cât mai multă piele. O face pe covorul roşu, în shooting-uri, dar mai ales la plajă, unde pare să fie a doua ei casă. Din păcate, ultima apariţie a actriţei i-a oripilat pe fani.

Zilele trecute, au râs de ea că purta UGG-uri la plajă, acum Blanca e iarăşi ţinta ironiilor. Pe lângă faptul că şi-a făcut apariţia din nou în costum de baie şi cizme pufoase de blană, acum Blanca a ales un slip tanga, mult prea mic.

Şi dacă nu era suficient, posteriorul Blancăi a fost invadat de celulită. La prima vedere părea o tipă sexy, care se plimba pe plajă într-un costum de baie verde, minuscul, şi-n UGG-uri.

De la spate însă, peisajul era horror. Slipul mult prea mic lăsa la vedere fundul deloc apetisant şi plin de celulită al actriţei. Imaginile au fost surprinse de paparazzi zilele trecute, pe o plajă din Venice, California.

Blanca Blanco a jucat în producții celebre precum “Star Trek Equinox: The Night of Time”, “Beverly Hills Christmas” și “Teen Star Academy”.

Mai multe