Apelul disperat al iubitului lui George Michael la ambulanță, făcut public: «E rece și albastru»

11 februarie 2017 13:30   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Momentul dramatic în care iubitul lui George Michael a sunat la ambulanță să anunțe moartea solistului a fost făcut public. După ce Fadi Fawaz, partenerul solistului care a decedat în ziua de Crăciun, a scăpat de investigațiile polițiștilor, în presa britanică a ajuns caseta cu apelul disperat al lui Fadi la numărul de urgențe.

Din cuvintele acestuia se înțelegea disperarea momentului. Când a sunat la ambulanță, iubitul superstarului le-a spus că George este deja

mort și că a încercat să-l resusciteze timp de o oră.

“Este vorba despre George Michael. Cred că este mort. Nu respiră. Este în pat. Este rece, albastru și înțepenit”, a spus Fawaz în începutul conversației, publicată de cei de la Daily Mail.

Întrebat dacă moartea era de așteptat, Fadi a spus: "Nu, nu, nu. Așteptam să se trezească de câteva ore, dar nu a făcut-o. Am mers la el, dar nu mai era printre noi. Este rece și albastru. Vine cineva, da? Cred că este dincolo de orice ajutor. Este înțepenit. Am încercat să-l resuscitez în ultima oră, dar este imposibil. Este albastru. A murit”, a mai adăugat Fadi.

Bărbatul a fost luat în colimator de familia cântărețului și acuzat că ar avea de-a face cu moartea acestuia, dar investigațiile oamenilor legii nu l-au găsit vinovat.

"Cu mare durere în suflet vă anunţăm că iubitul nostru fiu, frate şi prieten George Michael a murit acasă, de Crăciun. Familia cere respectarea intimităţii în acestea momente grele", a declarat agentul lui. Artistul avea doar 53 de ani.

Mai multe