Are 51 de ani, iar sânii ei arată perfect. Nu-i de mirare că-și lasă sfârcurile la vedere

14 septembrie 2017 13:01   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Covorul roșu de la Festivalul de Film de la Toronto s-a transformat miercuri seară, 13 septembrie, în scena unei defilări mai fierbinți decât sunt obișnuiți cinefilii. Halle Berry a apărut într-o bluză foarte decoltată, din dantelă.

Spre deliciul fotografilor, actrița de 51 de ani nu a purtat sutien. Toată numai un zâmbet, cu o siluetă de vis, Halle Berry a arătat mai sexy ca niciodată pe covorul roșul al Festivalului de Film d ela Toronto. Actrița a prezentat filmul ”Kings”, cel mai recent lungmetraj al regizoarei Deniz Gamze Ergüven, care spune povestea taximetristului Rodney King, bătut de polițiștii din Los Angeles în martie 1991.

 Halle Berry a ales pentru această ocazie o ținută incredibil de sexy, care a lăsat prea puțin loc imaginației. Actrița a pășit pe covorul roșu îmbrăcată într-o pereche de pantaloni negri și o bluză înflorată din dantelă, cu un decolteu adânc, în V, care oferea vedere la sânii neprotejați de sutien.

E drept că Halle Berry are cu ce se mândri. Sânii naturali, pe care actrița are grijă să-i tonifice cu ajutorul exercițiilor recomandate de un antrenor personal, nu-i trădează deloc vârsta. Câștigătoarea unui premiu Oscar poate concura oricând la acest capitol cu o tânără de 20 de ani. și nu doar la acest capitol!

Mai multe