Are sau nu lenjerie intimă? Rochia lui Nicole Scherzinger care i-a făcut pe toţi să se uite de două ori

23 februarie 2017 17:08   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Specialiștii în modă au stabilit la finalul anului 2016 că rochiile care vor face furouri în anul 2017 vor fi cele din zale, cu aspect metalic. Cum Nicole Scherzinger este o adeptă a modei și își face temele mereu, aceasta s-a documentat și a făcut furori cu un astfel de outfit la Brit Awards.

Ce-i drept, pe covorul roșu artista și-a făcut apariția într-o rochie tip sacou, asortată cu o pereche de cizme înalte, din același material.

Însă, la after party, Nicole a întors toate privirile cu ținuta purtată. Rochia spectaculoasă cu decupaje, marca Julien Macdonald, a făcut senzație printre participanți, punându-i trupul  de zeiță în valoare.

Cântăreața pare mereu sigură pe ea și n-ai crede că a vut parte de câteva nemulțumiri legate de aspectul său fizic. Într-un interviu acordat celor de la VH1, artista a mărturisit că s-a luptat cu bulimia, cât timp a făcut parte din trupa Pussycat Dolls. Nicole este una dintre cele mai atractive și invidiate cântărețe din showbizz, de aceea și-a șocat fanii cu aceste mărturisiri. "Pur și simplu mă uram. Eram foarte dezgustată și jenată de mine însămi. Mă simțeam atât de singură. Făceam parte dintr-o trupă, dar nu m-am simțit niciodată mai singură în viața mea".

Nicole Scherzinger nu a întâmpinat obstacole doar pe plan personal, ci și pe plan professional. Aceasta povestește cu dezamăgire că a ratat rolul C.J. Parker din serialul Baywatch, în care a fost distribuită fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio, Kelly Rohrbach. ” Începusem să fac sport zilnic, să fiu în formă maximă, pentru că îmi doream să fiu noua fată Baywatch", a spus Nicole.

Mai multe