Arnold Schwarzenegger, scos din amorțeala pandemiei de măgărușul Lulu și poneiul Whiskey

16 mai 2021 21:40   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Legendarul Arnold Schwarzenegger, 72 de ani, a recunoscut într-o postare de pe Instagram că anul 2020 a fost foarte greu pentru el din cauza izolării în casă, impuse din cauza pandemiei de COVID-19.

El şi-a dat peste cap rutina zilnică şi nu a mai putut respecta programul de antrenamente la sala de fitness.

A avut mare noroc cu măgarul Lulu şi cu poneiul Whiskey care nu numai că îi ”stabileau regimul alimentar” obligându-l să mănânce mai mult legume şi fructe, dar îl obligau să facă mişcare prin curtea casei lui din Los Angeles.

Arnold a povestit că de multe ori nu avea chef să se plimbe cu bicicleta, dar jucăuşii de Lulu şi Whiskey îl scoteau din amorţeală şi îl puneau la treabă.

El nu a recunoscut încă faptul că a devenit vegetarian, dar a punctat de mai multe ori că alimentaţia lui e cât se poate de ”ecologică”.

Arnold are o avere estimată la 400 milioane $ şi trăieşte cu antrenoarea Heather Milligan, de 46 de ani, din 2013, după ce s-a separat de soţia lui, Maria Shriver, cu care are patru copii.

El nu a divorţat după scandalul mediatizării relaţiei cu menajera familiei, Mildred Baena, în urma căreia a rezultat un copil.

Mai multe