Artiştii britanici Kate Winslet, Kenneth Branagh şi Gary Barlow, înnobilaţi de regina Elizabeth a II-a

16 iunie 2012 11:58   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actriţa Kate Winslet, actorul Kenneth Branagh şi cântăreţul Gary Barlow vor fi înnobilaţi în acest an de regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii.

Kenneth Branagh, un actor britanic care şi-a câştigat renumele jucând în piese shakespeariene, dar şi în filme, va fi cunoscut de acum înainte sub numele de "Sir Kenneth", întrucât a primit Ordinul Imperiului Britanic în rang de Cavaler.

Kenneth Branagh (Reuters)

Kate Winslet, recompensată cu premiul Oscar în 2008 pentru rolul din drama "Cititorul/ The Reader", devenită celebră după ce a jucat alături de Leonardo DiCaprio în blockbusterul "Titanic" din 1997, a devenit Comandor al Ordinului Imperiului Britanic.

Gary Barlow, membru al grupului Take That şi membru al juriului emisiunii-concurs "X Factor" din Marea Britanie, a devenit membru al Ordinului Imperiului Britanic. Cântăreţul primeşte această distincţie la doar câteva zile după ce a organizat un strălucitor concert pop în faţa Palatului Buckingham, la care au participat numeroase staruri, în onoarea reginei Elizabeth a II-a, pentru a marca jubileul de diamant al suveranei britanice.

Mai multe