Aşa a sărbătorit cea mai mare fană a Realului foarfeca lui Ronaldo cu Juventus!

5 aprilie 2018 17:29   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Mirtha Sosa este o bombă sexy din Chile care a rupt inimile multor fotbalişti. Aceasta are însă ochi doar pentru cei ai Realului din Madrid, după care e disperată. Şi arată asta de câte ori are ocazia, în cel mai original şi mai frumos mod cu putinţă.

Desigur că turul de la Torino, din sfertul cu Juventus, a fost o ocazie cât se poate de specială pentru Mirtha, iar aceasta n-a ratat-o. Înainte de meci a rupt Instagramul cu îndemnuri "Hala Madrid" şi cu tot felul de fotografii cu idolii ei, iar după joc, a lovit pe Twitter. Sud-americanca, posesoare a unui fund de zile mari, a fost extaziată de prestaţia lui Cristiano Ronaldo, iar foarfeca din care a făcut 2-0 pentru spanioli a dus-o pe nori de fericire.

Mirtha a vrut ca acest moment să rămână mult timp în memoria ei, dar şi a celor 100.000 de urmăritori pe care îi are pe reţelele de socializare şi a postat o fotografie cu ea aproape goală, în semn de mulţumire, apreciere, premiere sau ce o mai fi gândit ea în acel moment la adresa fanilor şi jucătorilor lui Real Madrid.

Ce a făcut Mirtha Sosa după Juventus Torino - Real Madrid, scor 0-3, nu a fost însă o ieşire în decor, ci o treabă la ordinea zilei. La trecerea în revistă a conturilor ei de socializare nu găseşti decât două lucruri: poze cu ea goală şi chestii cu Real Madrid. De multe ori le şi îmbină. 

Mai multe