Așa arată verigheta cu diamante a lui Jennifer Aniston FOTO

20 august 2015 11:56   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Proaspăt întoarsă din luna de miere, Jennifer Aniston (46 de ani) și-a făcut prezența la premiera celui mai recent film în care a jucat, „She’s funny in that way”. La numai câteva săptămâni de la nuntă, frumoasa actriță și-a etalat superba verighetă din aur, încrustată cu diamante.

Jennifer Aniston nu a putut să lipsească de la premiera celui mai recent proiect cinematografic la care a lucrat. Aici, actrița nu a venit cu mâna goală, ci a avut pe deget verigheta pe care ea și soțul ei, Justin Theroux (44 de ani), au ales-o cu grijă, potrivit dailymail.co.uk.

Iată cum arată inelul de căsătorie purtat de Jennifer Aniston

Pentru a scoate în evidență superba bijuterie, blonda a purtat la încheietură și o brățară de aur, însă nu s-a încărcat cu alte accesorii pentru a nu eclipsa verigheta. Costumul întreg, negru, purtat de vedetă, a creat un contrast armonios între auriul bijuteriilor dar și al tenului, întrucât Aniston s-a bronzat în luna de miere petrecută în Bora Bora. Se pare că proaspeții însurăței au fost cazați la un hotel Four Seasons, care taxează o sumă de 12.500 de dolari pe noapte.

Jennifer Aniston și Justin Theroux s-au căsătorit la începutul lunii

Jennifer Aniston și Justin Theroux s-au căsătorit la data de 5 august, iar petrecerea s-a desfășurat în curtea din spate a locuinței cuplului din Los Angeles, Statele Unite ale Americii. Relația lor a început în anul 2011, când s-a u cunoscut pe platoul comediei „Wanderlust”. Aceasta este a doua căsătorie a actriței, care a divorțat în anul 2005 de celebrul actor Brad Pitt.

Mai multe