Aşa îţi trebuie, Ben Affleck, dacă parchezi aiurea!

4 mai 2014 18:14   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Poate să te cheme şi Ben Affleck, dacă parchezi aiurea, organul legii nu te iartă. A simţit-o pe pielea lui chiar starul din filmul „Argo”.

Săptămână grea pentru actorul care filmează în prezent la „Batman contra Superman”! Joi a fost dat afară din cazinoul Hard Rock din Las Vegas pentru că a fost prins trişând la „blackjack”.

Sâmbătă a fost amendat de poliţie cu 50 $ (160 de lei) pentru că şi-a parcat maşina de colecţie Camaro SS într-un loc nepermis.

Dacă amenda nu l-a îngrijorat prea tare, pentru că „la cum conduce nu e nici prima şi, cu siguranţă, nici ultima”, susţin ziarele americane, Affleck e profund afectat că i s-a interzis să mai intre în cazinouri.

El e unul dintre cei mai buni jucători de poker de la Hollywood. Şi când ai o avere de peste 75 de milioane $ (240 de milioane de lei) parcă ţi se rupe sufletul să nu mai fi lăsat să-ţi pierzi banii prin cazinouri.

Stephen Baldwin, arestat că a condus cu permisul suspendat

Actorul de 47 de ani, a fost prins vineri de poliţişti la volanul maşinii lui Ford Explorer, model din 2013, rulând pe Broadway.

Stephen Baldwin avea permisul suspendat şi numerele de înmatriculare expirate a fost dus la secţie unde a trebuit să achite o amendă de 155 de dolari (495 de dolari).

Agenţii i-au întocmit dosar penal şi l-au reţinut până când a fost stabilită taxa de eliberare condiţionată. Acesta nu e primul incident de acest fel pentru Baldwin, care în 2012 a fost arestat pentru că a virat pe linie continuă.

Mai multe