Așa mamă, așa fiică! Cum au apărut Catherine Zeta-Jones și „dublura sa”, la prezentarea de modă D&G

10 aprilie 2018 11:29   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Sâmbătă, Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 48 de ani, și fiica sa, de doar 14 ani, s-au numărat printre celebritățile care au participat la luxosul eveniment găzduit de faimoasa casă de modă italiană „Dolce&Gabbana”: Alta Moda.

Evenimentul monden a avut loc în New York, oraș pe care casa de modă a pus monopol în ultimele zile, la Opera Metropolitană din Lincoln Center. Deși diferența de vârstă este mare, cele două pot trece lejer drept surori. Catherine Zeta-Jones a optat pentru o rochie mulată neagră, decoltată, ce în partea de jos are o terminație de dantelă transparentă. Rochia, fiind bineînțeles sub semătura celebrului brand, este alcătuită de fapt dintr-un body negru căruia i se adaugă elementele de dantelă în partea de jos a corpului și pe mâini. Fiica sa, frumoasa Carys Zeta-Douglas, a optat pentru o pereche de pantaloni eleganți, tot de culoare neagră, cărora le-a adus în completare un top cu motive florale. Pentru ca asemănarea dintre cele două să fie și mai vizibilă, mama fetei a decis să poarte un palton cu aceleași imprimeuri florale precum topul ales de Carys. Acestea nu s-au asortat doar din punct de vedere cromatic, ci și din perspectiva pantofilor. Au purtat același stil de sandală cu baretă încrucișată. În ceea ce privește coafarea părului, Catherine a optat pentru un onduleu lejer, în timp ce fiica sa și-a prins părul pe spate, lăsând la vedere totuși, o șuviță rebelă.

Sclipind în lumina reflectoarelor, cele două s-au lăsat fotografiate înainte de a intra la eveniment. Singura diferență vizibilă dintre cele două a fost că mama Catherine, era puțin mai bronzată.

Mai multe