Aşa mamă, aşa fiică! Fata lui Melanie Griffith o ia pe urmele actriţei

28 februarie 2015 21:47   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Multe staruri de la Hollywood sunt foarte ataşate de mămicile lor, la orice vârstă. Dacă s-ar oferi mărţişoare şi peste Ocean, nu le-ar uita astăzi pe cele care le-au dat viaţă.

Eroina din ”Fifty Shades of Grey”, tânăra actriţă Dakota Johnson (25 de ani), este atât de ataşată de mama ei, celebra Melanie Griffith (57 de ani), încât nu a ezitat să o invite alături de ea pe covorul roşu, recent, la gala Oscar. 

Deşi Dakota joacă într-un film cu mult sex, Melanie îşi susţine fiica. Ea nu a ezitat să spună că aceasta a făcut un rol magnific, deşi nu a văzut filmul.

Nici Dakota nu vrea ca mama ei s-o vadă goală şi făcând sex. Ştie că datorită acesteia s-a lansat în cinema şi e fericită că o înţelege.

Melanie nici nu se gândeşte să-i reproşeze că a acceptat să joace într-un film deocheat, fiindcă şi ea a jucat un rol de star porno în filmul “Body Double” din 1984. 

Cântăreţul Justin Bieber (20 de ani) e şi el foarte apropiat de mama lui, scriitoarea şi producătoarea de filme Pattie Mallette (38 de ani). Ea l-a lansat în muzică, punându-i piesele pe You Tube, pe când adolescentul avea numai 12 ani. Pattie s-a mutat în SUA împreună cu fiul ei pentru a-i susţine cariera.

Actorul Bradley Cooper (38 de ani) locuieşte împreună cu mama lui, Gloria Cooper (60 de ani), în Los Angeles, de când tatăl lui a fost răpus de cancer. Gloria, care a lucrat pentru NBC, l-a ajutat să devină actor.

La 59 de ani, Bruce Willis, ee încă nedespărţit de mama lui, Marlene Willis (79 de ani), o nemţoaică aprigă.

Actriţa Demi Moore (52 de ani) şi fiica ei, Rumer Willis (26 de ani), nu au avut o relaţie roz. Fata îi reproşa despărţirea de tatăl ei, Bruce Willis, şi căsătoria cu Ashton Kutcher (37 de ani). Mai târziu, după ce Demi a început s-o ajute să devină actriţă, relaţia lor s-a îmbunătăţit.

Mama actriţei şi cântăreţei Miley Cyrus (22 de ani), Tish Cyrus (55 de ani), i-a produs fiicei 5 filme. Chiar dacă Miley se dezbracă în pielea goală, Tish o susţine necondiţionat.

Actriţele Goldie Hawn (69 de ani) şi Kate Hudson (36 de ani) au părut mult timp mai degrabă surori decât mamă şi fiică. Goldie a contribuit la lansarea fetei sale în lumea filmului şi sunt foarte apropiate.

Mai multe