Așa nu ai mai văzut-o pe Céline Dion! În ce costum de baie a ieșit pe stradă!

30 iunie 2019 20:20   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Céline Dion (51 de ani) a fost surprinsă recent în timp ce ieşea de la hotelul unde era cazată în Paris. Era îmbrăcată într-o costumaţie mai caraghioasă ca niciodată.

Pur şi simplu, vedeta canadiană a ieşit pe stradă într-un fel de costum de baie cu o haină asortată. E adevărat că, în Franţa, s-au înregistrat vineri 45,1˚C la umbră, un record absolut de căldură, şi în ziua în care Céline se plimba prin Paris era cod roşu de caniculă.

Însă tot nu se justifică ideea de a ieşi în costum de baie pe stradă. Mai ales că era încheiată la haină până la gât. Aşa că nu se poate spune că a ieşit în aşa hal din cauza căldurii.

Toată lumea se uita la ea ca la urs. După ce soţul său a fost răpus de cancer, în 2016, Céline Dion s-a schimbat total. Ea a fost căsătorită cu producătorul muzical René Angélil, care a lansat-o în cariera internaţională, în anii 1980-1990.

Din căsnicia lor au rezultat trei copii, René-Charles (18 ani) şi gemenii Eddy şi Nelson (8 ani). S-a vorbit mult că Céline şi-ar fi regăsit fericirea în braţele spaniolului Pepe Munoz (34 de ani).

Însă, în aprilie, cântăreaţa a ţinut să dezmintă că ar avea o legătură cu acesta, dezvăluind că amicul său e homosexual.

Mai multe