Aşa o cotonogea milionarul pe Lindsay Lohan

4 august 2016 20:28   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Nu încape nici o îndoială! Actriţa Lindsay Lohan a fost cotonogită bine de iubitul rus, milionarul Egor Tarabasov, înainte de a se despărţi. Vedeta s-a plâns chiar că bărbatul a fost la un pas s-o ucidă.

Relaţia actriţei Lindsay Lohan (30 de ani) cu Egor Tarabasov (22 de ani), om de afaceri şi moştenitorul unei averi de mai multe milioane de dolari, s-a dus de râpă după numai opt luni de convieţuire. Fotografii în care rusul îi suceşte mâinile divei şi o bruschează au fost date publicităţii, recent, de revista “Star”.

Pozele au fost făcute înainte de marele scandal din 25 iulie, când Lindsay a ieşit pe balconul locuinţei ei din Londra ca să ceară ajutor: “M-a strâns de gât. Vă rog! Vă rog! A fost cât pe ce să mă ucidă. Vreau să ştie toată lumea”, a strigat ea, iar trecătorii au chemat poliţia. “Ieşi afară din casa mea!”,  a ţipat Lindsay la adresa lui Egor. Milionarul şi-a împachetat lucrurile şi a plecat, iar diva s-a dus să se distreze în Italia, pretinzând că e gravidă. Supărată de despărţire, s-a pus din nou pe alcool şi fumat, iar mama ei a dezminţit că ar fi însărcinată. Lindsay are o avere de o jumătate de milion de dolari.

Mai multe