Aşa s-a îmbrăcat nevasta lui Icardi la petrecerea de Crăciun a lui Inter!

21 decembrie 2015 11:28   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Inter Milano e lider în Serie A chiar dacă aseară a pierdut pe teren propriu în faţa lui Lazio, echipa lui Radu Ştefan, scor 1-2.

Astfel, băieţii lui Roberto Mancini au fost invitaţi la o petrecere de Crăciun împreună cu soţiile şi iubitele, iar unele din acestea s-au cam dat în stambă. Dacă pentru fotbalişti a fost obligatoriu un "dress-code", cu toţii venind îmbrăcaţi la patru ace, femeile au avut liber. Astfel, fiecare dintre consoarte s-a îmbrăcat în ce a tăiat-o capul, iar soţia lui Mauro Icardi a fost de-a dreptul porno. Wanda Nara, model cu şapte ani mai în vârstă decât puştiul de 22 de ani din atacul lui Inter, a trecut graniţa sexy şi a pus pe ea o rochiţă scurtă şi foarte mulată, care i-a scos în evidenţă toate formele corpului ei superb.

Wanda a făcut furori printre ceilalţi jucători ai lui Inter, cu toţii întorcând capetele după ea la petrecere.

Wanda şi Mauro Icardi n-au avut însă nici o problemă cu asta, ba dimpotrivă, cuplul fiind recunoscut pentru nonconformisul lui. Mauro i-a furat-o pe Wanda lui Maxi Lopez, fost star al Barcelonei, cu care a fost căsătorită timp de cinci ani şi cu care are trei copii.

Apoi, Wanda a făcut publică noua sa relaţie cu puştiul lui Inter, spunând că au făcut sex de 15 ori în 28 de ore. Dintr-una din aceste partide amoroase a ieşit Francesca, fetiţa Wandei cu Icardi, prima a fotbalistului, al patrulea copil însă pentru ea.

Mai multe