Așa se întâmplă când mama te vrea fotomodel și tata, actriță! Lily-Rose Depp le face pe plac ambilor părinți

3 septembrie 2021 8:58   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Se întâmplă lucruri ciudate când mama te vrea fotomodel și tata actriță. Lily-Rose Depp, 22 de ani, se împarte între cariera de manechin și platourile de filmare. Recent ea a postat o fotografie în care apare în ipostaze provocatoare prezentând o colecție de modă.

Lily-Rose Depp, 22 de ani, continuă să pozeze în postură de fotomodel în pauzele de la filmări. Gurile rele spun că face acest lucru pentru că mama ei, Vanessa Paradis a visat întotdeauna că fiica ei va ajunge un fotomodel de succes. Pe de altă parte, Johnny Depp o visează cap de afiș la Hollywood și a lansat-o încă din 2014, când avea doar 15 ani. Lily-Rose Depp, fiica actorului Johnny Depp (58 de ani) și a cântăreței Vanessa Paradis(48 de ani) crede că celebritatea este cea mai păcătoasă ispită pentru că o obligă să renunțe ”la propria identitate”.

Citește și:

EXCLUSIV Fiica lui Johnny Depp, dezmăț fără sutien în București: vin, țigări și pofte dulci

Lily Rose Depp face dezvăluiri: ”Celebritatea e un efect idiot”

Lily-Rose, marcată de despărțirea părinților ei

Johnny Depp s-a despărţit în 2012, de Vanessa Paradis, după 14 ani de relaţie. Starul a „făcut greşeala vieţii lui” îndrăgostindu-se şi căsătorindu-se cu Amber Heard. Însă mariajul nu i-a adus decât necazuri, pentru că Depp a ajuns la sapă de lemn, a fost dat în judecată de propriii avocaţi şi arătat cu degetul că şi-ar fi bătut soţia. Înainte să îşi dea sufletul, mama lui Depp, Betty Sue, l-a implorat să se împace cu Vanessa care i-a dăruit doi copii, Lilly-Rose şi Jack, de 19 ani. Între timp Vanessa s-a măritat cu Samuel Benchetrit (45 de ani). Lily-Rose a suferit enorm din cauza despărțirii părinților ei și abia anii trecuți s-a resemnat.

Mai multe