Ashley Judd a ajuns la Terapie Intensivă. Și-a rupt piciorul în patru locuri

24 februarie 2021 14:28   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Ashley Judd, 52 de ani, a ajuns la Terapie Intensivă după ce și-a rupt piciorul în timpul unei excursii în jungla dintre Africa de Sud și Congo. Accidentul a avut loc la 14 februarie 2021.

Actrița Ashley Judd a ajuns la Terapie Intensivă într-un spital sud-african după ce a fost operată de urgență. Actrița a povestit că au fost necesare 55 de ore de la accidentare și până când a putut fi operată din cauza asigurării de sănătate și a birocrației. Judd a povestit că și-a rupt piciorul în patru locuri și a avut nervul piciorului afectat. Ea intenționa să viziteze o zonă protejată în care trăiesc maimuțele bonobo, care împart 99% din ADN cu omul.

Sexy şi colorate la Oscar

Angelina Jolie și Gwyneth Paltrow, agresate sexual de un super-producător. Nu sunt singurele

A fost în centrul unor scandaluri

Actriţa Ashley Judd a fost adesea în centrul unor scandaluri. Ea a făcut dezvăluiri şocante cu privire la abuzurile sexuale de la Hollywood. Ashley l-a acuzat pe producătorul Harvey Weinstein de hărţuire sexuală, dezvăluind că i-a „pus beţe în roate” în obţinerea unui rol în „Stăpânul Inelelor” pentru că a refuzat să facă sex cu el. Într-o carte autobiografică, Ahley Judd (a reuşit să-şi scoată familia din pepeni. Mama ei (Naomi Judd) şi sora (Wynonna) au fost extrem de supărate din cauză că ea a dezvăluit detalii incendiare despre relaţiile tensionate care au existat între ele, de-a lungul vremii. Ashley Judd, 52 de ani, a ajuns la Terapie Intensivă după ce și-a rupt piciorul în timpul unei excursii în jungla dintre Africa de Sud.

Mai multe