«Ashton, dacă mă înşeli, îmi dai 25.000.000 $!»

28 iulie 2015 20:56   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Suflă şi în iaurt! Pentru că Ashton Kutcher a înşelat-o pe fosta soţie, Mila Kunis vrea să se asigure că nu îi va face şi ei la fel. Înainte de a-l lua de bărbat, l-a obligat să semneze un contract prenupţial.

Actriţa Mila Kunis (31 de ani), cunoscută pentru rolul din filmul „Lebăda neagră”, va primi 25 de milioane $ (100 de milioane de lei) drept despăgubire de la soţul său, Ashton Kutcher (37 de ani), dacă îl va prinde că a călcat strâmb. Dezvăluirea a fost făcută de o persoană apropiată cuplului în „National Enquirer”.

Actorul, cunoscut mai ales după ce l-a înlocuit pe Charlie Sheen (49 de ani) în serialul „Doi bărbaţi şi jumătate”, nu e de încredere pentru ea. Ştie că, în 2011, Ashton a înşelat-o pe fosta lui soţie, Demi Moore (52 de ani), cu starleta Sara Leal (25 de ani) la Hard Rock Hotel  din San Diego, SUA, în ziua în care trebuiau să serbeze 6 ani de căsnicie. Mila a avut mari rezerve înainte să se mărite cu el, din această cauză.

În cele din urmă, actriţa şi Ashton Kutcher şi-au unit destinele în secret la 4 iulie 2015. Ei s-au cunoscut în 1998, dar abia în martie 2012 au început o relaţie împreună. Au deja şi o fetiţă, numită Wyatt Isabelle, în vârstă de 9 luni.

Mila, care are o avere de 30 de milioane de dolari, mai vrea un copil, dar în primul rând vrea să se asigure că soţul nu o înşală. Ashton are în conturi 140 de milioane de dolari.

Kutcher a plătit scump divorţul de Demi Moore

Deşi nu a semnat un contract prenupţial cu Demi Moore, Ashton Kutcher a trebuit să-i plătească mulţi bani şi acesteia după ce a înşelat-o. Cei doi au fost căsătoriţi între anii 2005 şi 2013. Celebra actriţă l-a părăsit pe mult mai tânărul soţ fiindcă a avut o aventură cu Sara Leal. Însă, Demi nu a acceptat să semneze actele de divorţ până ce Ashton nu i-a plătit 20 de milioane $ (80 de milioane de lei), sumă ce reprezenta partea lui de profit din firma de investiţii pe care o deţinuseră împreună în timpul căsătoriei. În prezent Demi Moore are averea de 150 de milioane $.

Mai multe