Ashton Kutcher a fost prins la masaj erotic

29 decembrie 2015 21:34   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Un bărbat care înşală o dată o va face şi a doua oară! Iată că blestemul fostei soţii a lui Ashton Kutcher, Demi Moore, s-a împlinit. El ar fi înşelat-o pe Mila Kunis, la nici un an de la căsătorie, cu o maseuză.

Ashton şi-a făcut singur un cadou de Crăciun: un masaj la salonul Ancient Therapy Massage Parlor, din Los Angeles. Deşi zona e suficient de ferită, Ashton (37 de ani) a fost prins de paparazzi când ieşea satisfăcut, informează The Sun.

Ashton Kutcher are o fetiţă de un an cu Mila Kunis, pe nume Wyatt. Cei doi s-au căsătorit în luna iunie a anului curent, deşi au o relaţie din 2012.

În 2011, în timpul unei excursii în Las Vegas, Ashton a înşelat-o pe Demi Moore, cu care a fost căsătorit între 2005 şi 2013, cu două dansatoare exotice. Sara Leal, una dintre ele, chiar l-a pozat în timp ce se bălăceau în pielea goală. Culmea, Ashton a călcat pe bec la scurt timp după ce a sărbătorit 6 ani de la căsătorie.

Gurile rele spun că ieşirea la salonul de masaj erotic vine pe fondul absenţei Milei de acasă de câteva luni bune. La începutul lunii mai ea s-a mutat în New York, unde turnează un film.

Tarifele de la salonul de masaj sunt următoarele: 30 de minute de masaj corporal, 60 $, 90 $ masaj de o oră al întregului corp, masaj la patru mâini 90 $. Pentru “masaj cu finalizare” negocierea pleacă de la 100 $. La acest salon lucrează doar thailandeze de până în 30 de ani.

Mai multe