Ashton Kutcher s-a îmbolnăvit încercând să devină Steve Jobs: „Fantoma lui îmi controlează pancreasul‟

2 noiembrie 2021 12:57   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Interpretarea unui rol poate fi o mare provocare pentru orice actor, mai ales dacă silueta personajului este un element cheie din poveste. Ashton Kutcher cunoaşte cel mai bine acest lucru, deoarece actorul s-a ales cu pancreatită din cauza unei diete drastice pe care a ţinut-o într-un moment important din carieră.

Viaţa omului de afaceri, Steve Jobs, a atras atenţia celor din jur, în special în momentul în care averea acestuia a ajuns şi a depăşit 1 miliard de dolari. Pentru a face lumină asupra vieţii controversate pe care Steve Jobs a avut-o, s-a realizat filmul „Jobs‟, (2013), biografia miliardarului.

Regretatul Steve Jobs a fost jucat de Ashton Kutcher, actorul care a luat în serios rolul geniului în tehnologie. Soţia lui, Mila Kunis, i-a fost alături lui Ashton şi a asistat la pregătirea lui pentru rol. Potrivit ei, deşi biografia a avut mare succes pe plan internaţional, în viaţa personală a actorului, lucrurile nu au fost roz. De curând, Kunis a povestit pentru emisiunea Hot Ones, cum soţul ei a ajuns la spital, încercând să devină Steve Jobs.

Citește aici continuarea.

Mai multe