Atenţie! Madonna îşi caută bucătar care să gătească doar cuşer, să aibă experienţă pe vapoare şi salariul e fabulos
Aviz amatorilor: Madonna a dat anunţ că îşi caută bucătar pentru ea şi cei şase copii. Tot ce trebuie să ştie bucătarul este că întreaga familie respectă tradiţiile iudaice şi mănâncă doar cuşer. În rest, bucătarul trebuie să aibă experienţă pe superiahturi, să fie dispus să călătorească în toată lumea şi să fie pregătit să prepare bijuterii culinare în Lisabona, Londra şi New York. Salariul este de 143.000 de dolari pe an, însă beneficiile oferite de angajator sunt fabuloase.
Am trăit să o vedem şi pe asta: Madonna, în vârstă de 60 de ani, a dat anunţ public că angajează bucătar. Şi pentru că Regina muzicii pop nu angajează pe oricine, ea a postat anunţul pe site-ul Talent Private Staff şi a menţionat că vrea ca „bucătarul să gătească în toate cele trei case ale ei din Londra, Lisabona şi New York”. Bucătarul trebuie să ştie din start că are de a face cu o „Very Very Important Person” (VVIP) şi că atât ea cât şi cei şase copii ai ei nu fac nazuri prea mai la mâncare, preferând preparatele tipic americane.
Madonna angajează bucătar cu un salariu de 143.000 $ pe an
Singura regulă în materie culinară este ca toate preparatele să fie cuşer, adică fără carne de porc, pentru că Madonna este o „cabalistă” convinsă. Kabbalah nu este o religie în sine, ci o ştiinţă, o modalitate de a intra în comuniune cu Creatorul respectând un set de reguli menţionate în vechile scrieri iudaice. Atât Madonna cât şi copiii ei: Lourdes (22 de ani), Rocco (18 ani), David (13 ani), Mercy James (12 ani) cât şi gemenele Stella şi Esther (6 ani) merg frecvent la templu urmând cu sfinţenie ritualurile de purificare.
Bucătarul Madonnei primeşte favoruri fabuloase
Când vine vorba de echipa ei, Madonna nu se uită deloc la bani. Diva în vârstă de 60 de ani are o avere estimată la peste 800 de milioane de dolari (n.r. averea declarată se cifrează la 550 de milioane de dolari, conform Forbes). Cel care va ocupa acest post trebuie să vorbească fluent engleza, să nu facă nazuri atunci când schimbă fusul orar şi să fie o persoană optimistă. Va încasa în schimb o leafă anuală de 143.000 $, va călători gratuit în toată lumea alături de divă, va beneficia de condiţii de cazare exclusiviste, primeşte pachete de asigurări de sănătate speciale, asigurări de viaţă şi are posibilitatea de a-şi vedea familia zilnic, pentru că diva se gândeşte să se ocupe inclusiv de “plata chiriei” bucătarului.
Citeşte şi:
Madonna şochează din nou! În costumul Evei, la 60 de ani
Madonna, ce ai păţit, că arăţi ca Muma-Pădurii?
Bucătarul semnează un contract de confidenţialitate
În schimbul acestor avantaje, angajatul semnează un contract prin care se obligă să nu dezvăluie nimic din ceea ce ţine de viaţa privată a divei. Gurile rele spun că Madonna obişnuieşte să defileze în pielea goală prin casă, după ce adorm copiii. Aşa că e normal să se asigure că nimic din ce se întâmplă în palatul din Lisabona, unde locuieşte în chirie, nu ajunge la presă. „Bucătarul chef pe care îl vrea în cele trei casel ale mele trebuie să aibă de asemenea experienţă de lucru pe o proprietate privată şi să cunoască tehnicile de organizare a bucătăriei de tip cuşer: asta înseamnă că verdeţurile trebuie separate tot timpul de carne, iar carnea porc, scoicile sau homarii nu au ce căuta în meniu”.
Madonna este înnebunită după preparatele italieneşti şi americane
Viitorul bucătar al Madonnei trebuie să ştie că diva este înnebunită de preparatele italieneşti (risotto este în fruntea listei), dar mănâncă la fel de bine şi hamburgeri sau preparate americane din curcan sau vită. Cântăreaţa în vârstă de 60 de ani mănâncă şi sushi/sashimi, dar şi tradiţionalele preparate englezeşti cartofi cu peşte sau fasole cu cârnaţi de pui. Bucătarul trebuie să ştie un lucru de la bun început: Madonna este stăpâna casei şi ea dă ordinele cu privire la ce mănâncă toată lumea. Bucătarul ascultă doar de ea şi nu se lasă influenţat de nazurile venite din partea celorlalte şase persoane (n.r. copiii) în materie de mâncare. Bucătarul trebuie să fie pregătit să treacă de două interviuri: unul va fi cu o echipă britanică de specialişti în plasarea forţei de muncă şi cel de al doilea cu angajatorul. El e aşteptat la serviciu până la începutul lunii noiembrie, în bucătăria Palatului Pestana, din Lisabona.