Atunci și acum: cât s-au schimbat actorii și actrițele din filmul "Matilda"

1 august 2016 12:16   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Vă mai amintiți de filmul "Matilda"? Au trecut 20 de ani de la lansarea acestuia în cinematografe și a fost unul dintre cele mai îndrăgite pelicule. V-ați întrebat însă cum mai arată actorii și actrițele care au interpretat acele personaje. "Matilda" cu siguranță s-a schimbat.

Filmul "Matilda" a fost foarte îndrăgit de copii atunci când a fost lansat în cinematografe. Fiecare personaj a stârnit hohote de râs, dar și teamă într-o producție de excepție. Cât de mult s-au schimbat însă actorii și actrițele din acest film după 20 de ani? 

Mara Wilson - "Matilda" 

Fetița inteligentă și poznașă care a fost personajul principal al filmului are acum 28 de ani. După momentul 1996 care a făcut-o celebră, a continuat să fie actriță, informează The Sun.

I-a plăcut să încânte inimile copiilor, așa că a mai avut roluri și în seriale precum "Batman of the Future" sau "Broad City". Dacă ar fi să o compari cu personajul care a consacrat-o, nu-ți va veni să crezi cât de mult s-a schimbat. 

Embeth Davidtz - "Miss Honey" 

Embeth Davidtz a interpretat rolul profesoarei drăguțe și înțelegătoare care-și proteja elevii față de terifianta Miss Trunchbull. De asemenea, a fost cea care a adoptat-o pe Matilda pentru a o scăpa de cruda familie care nu o înțelegea niciodată.

Acum, Embeth are 50 de ani, dar arată la fel de tânără și de frumoasă ca în celebrul film. Ea a continuat să fie actriță chiar și după filmul care a avut atâta succes. 

Jimmy Karz - "Bruce Bogtrotter" 

Într-una dintre cele mai celebre secvențe din film, fioroasa Miss Trunchbull îl obligă pe Bruce să mănânce un tort de ciocolată uriaș.

Actorul care a interpretat personajul dolofan are acum 31 de ani și arată complet diferit față de cum vi-l amintiți în film. 

Pam Ferris - "Miss Trunchbull"

Când Pam Ferris a acceptat să joace rolul profesoarei Trunchbull în filmul Matilda, a inspirat copiilor atât de multă teamă încât timp de decenii a făcut ca profesoara severă și chiar violentă să devină o tipologie socială.

Celebra actriță are acum 68 de ani, dar nu arată deloc atât de fioroasă ca în rolurile pe care le-a interpretat.

Mai multe