Au o avere colosală, dar încă locuiesc cu chirie

11 octombrie 2015 9:45   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Beyoncé şi Jay-Z dau 150.000 de dolari pe lună chirie să stea într-o vilă de 45 de milioane de dolari din Los Angeles. Ei s-au mutat aici recent după ce luna trecută au fost daţi afară de fostul proprietar.

Cântăreaţa Beyoncé (33 de ani), cunoscută mai ales pentru hit-urile “Haunted”, “Drunk in Love”, “Partition” şi “Blue”, are în conturi 560 de milioane de dolari. Soţul ei, rapperul Jay Z (45 de ani), are şi el o avere colosală, de 650 de milioane de dolari. Împreună, deţin peste 1 miliard de dolari, dar sunt prea zgârciţi ca să-şi cumpere o casă în California.

Luna trecută, când au fost daţi afară de fostul proprietar, li s-a acordat un timp de 60 de zile pentru a-şi găsi un nou adăpost. De astă dată au semnat un contract de închiriere pe un an pentru a sta în casa din elegantul cartier Holmby Hills care a aparţinut sportivului Frank McCourt. Acesta a vândut-o unui miliardar britanic anul trecut, care acum o închiriază cu 150.000 de dolari (588.000 de lei) pe lună.

Este tot o casă elegantă, ca şi cea în care au stat până acum, în acelaşi cartier. Are 5 dormitoare, 6 băi, bucătărie superutilată, piscină interioară de dimensiuni olimpice, piscină exterioară, cascadă şi grădini spectauloase. Fetiţa lor, Blue Ivy, de 3 ani, are mult spaţiu pentru joacă.

Cuplul Beyoncé şi Jay-Z are o vilă şi un apartament penthouse în Tribeca, New York, dar a decis să stea în California permanent, deoarece consideră că e un loc mai bun pentru creşterea fiicei lor. Micuţa merge deja la o grădiniţă de fiţe, plătită cu 15.000 de dolari pe an. De asemenea cei doi artişti  consideră că e mai bine să locuiască pe coasta de vest a Americii pentru cariera lor. 

Vechea locuinţă a fost scoasă la vânzare

Beyoncé şi Jay Z au fost forţaţi, în septembrie, să se mute din vechea casă pe care o închiriaseră în februarie tot în cartierul Holmby Hills, fiindcă proprietarul a scos casa la vânzare cu 35,5 milioane de dolari. Din zgârcenie, ei au preferat să-şi găsească o altă vilă în zonă decât să o cumpere. Şi acolo au plătit o chirie tot de 150.000 $ pe lună. 

Mai multe