Au rămas blocaţi când au văzut-o! O celebră actriţă, aproape goală pe balcon

18 ianuarie 2015 14:48   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Şi-a pus cel mai minuscul costum de baie şi a ieşit pentru o sesiune foto chiar pe balcon. Actriţa şi fotomodelul Amber Rose i-a înnebunit pe fanii ei de pe reţelele de socializare după ce a publicat imaginile cu ea aproape goală pe Internet.

În şedinţa foto pe care a dermarat-o ad-hoc, actriţa a purtat un costum de baie negru, dintr-o singuiră piesă, la care a accesorizat o pereche de sandale cu toc în aceeaşi nuanţă. Nu a ezitat să-şi etaleze formele voluptoase, mai ales că privită din spate tânăra este aproape dezbrăcată, corpul ei fiind acoperit doar de câteva bretele ale piesei vestimentare, dar şi de un lănţişor pe care îl poartă în jurul taliei.  Nici din faţă nu este mai acoperită... Sânii vedetei de peste Ocean fiind la un pas să evadeze din sutien.

Pozele incendiare nu sunt ceva neobişnuit pentru cei care o cunosc. Actriţa fiind adepta fotografiilor extrem de sexy, mai ales că este o femeie aproape liberă.

Amber a depus actele de divorţ la sfârşitul anului 2014 după numai un an de căsnicie alături de rapper-ul Wiz Khalifa, iar procesul se află încă pe rol. Cei doi au împreună un copil.

Mai multe