Australianul Faydee a filmat în Dubai şi a îmbrăcat haine româneşti

5 mai 2016 20:58   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

După ce a colaborat cu mai muli artişti şi compozitori români, printre care Costi Ioniţă, Tara sau Mihai Ristea, australianul Faydee a revenit în atenţia fanilor cu un nou videoclip. De data aceasta a lansat o piesă şi un nou videoclip filmat cu DJ Sava şi regizat de Alex Ceauşu. Solistul a prins primul Paşte în România şi a îmbrăcat prima oară straie populare.

DJ Sava, unul dintre cei mai in voga producatori din Romania si Faydee, celebrul artist australian, surprind cu o piesă nouă, "Love in Dubai", cu potential de a fi hitul verii atât în România, cât ş în străinătate. “Piesa realizată împreuna cu Faydee, “Love In Dubai”, vine după seria colaborărilor cu Raluka, Misha, Connect-R, Alina Eremia, acesta fiind un artist de renume internaţional şi mă onorează. Îmi arată că muzica românească e de calitate şi cu mare potenţial internaţional. Iar colaborăile surpriză nu se încheie aici”, a povestit Sava. Colaborarea cu Faydee, australianul devenit cunoscut în România şi în lume după mega succesul “Laugh Till You Cry” feat Lazy J, a venit firesc pentru că cei doi artişti colaborează cu aceeaşi casă de discuri - Cat Music.“Love In Dubai mi-a placut de la primul play. DJ Sava e unul dintre cei mai cunoscuţi DJ şi producători din România şi toate piesele semnate de el au devenit hit-uri, deci am acceptat colaborarea imediat. Vă promit că o să dansaţi în vara aceasta pe “Love In Dubai”, a declarat Faydee. Videoclipul piesei “Love In Dubai”, a fost regizat de Alex Ceauşu, are ingredintele unui videoclip de vară: fete sexy, mare, plaje luxuriante, iaht-uri, o poveste de dragoste, toate acestea pe fundalul exotic al oraşului Dubai.

A făcut Paştele în România

Australianul s-a îndrăgostit de România. După ce a filmat la Mamaia, în Săptămâna Mare, videoclipul “Love in Dubai”, cu DJ Sava, în regia lui Alex Ceauşu, Faydee (29 de ani) a plecat spre Maramureș, unde a petrecut Paștele, în straie populare: „Am spus de multe ori că România e a doua mea casă şi a fost o plăcere să petrec o sărbătoare atât de mare aici. Românii ţin foarte mult la tradiţii, lucru rar întâlnit în țările pe care le-am vizita”, a spus Faydee, pentru Click! 

Mai multe