Avicii, unul dintre cei mai cunoscuți DJ din lume, a murit la 28 de ani

20 aprilie 2018 20:51   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Dj-ul Avicii a murit vineri, 20 aprilie. Artistul s-a stins din viață la vârsta de 28 de ani, în statul Oman. Cauzele sunt necunoscute, conform TMZ, iar decesul a fost confirmat de reprezentanții oficiali ai artistului.

Avicii, unul dintre cei mai apreciați D Jdin lume, pe numele real al său, Tim Bergling, s-a născut în Suedia, iar trupul i-a fost găsit fără suflare în Muscat, Oman, vineri, 20 aprilie.

„Cu profund regret vă anunțăm pierderea lui Tim Bergling, cunoscut drept Avicii. A fost găsit mort în Muscat, Oman, vineri după-amiază, 20 aprilie. Familia lui este devastată. Vă rugăm pe toți să le respectați nevoia de intimitate în aceste momente dificile. Nu vor fi făcute alte comunicări pe această temă”, a transmis publicistul artistului, Diana Baron.

Dj-ul a anunțat în anul 2016 faptul că se va retrage de pe scena muzicală, susținând ultimul concert la Ushuaia Ibiza Beach Hotel, iar imediat după aceea a anunțat că va renunța la show-urile live. În cadrul ultimului concert pe care l-a susținut, fanii artistului au venit în număr cât mai mare pentru a-și vedea pentru ultima dată artistul preferat performând live pe scenă.

Prietenii virtuali au scris deja multe mesaje pe rețelele sociale, nevenindu-le a crede că s-a întâmplat acest lucru. Pe lângă toate mesajele transmise familiei, fanii au mărturisit că muzica creată de el le-a schimbat viața cu adevărat.

Problemele medicale din cauza cărora s-a și retras din activitatea live au venit ca urmare a consumului de alcool. Avicii s-a confruntat timp de mai mulți ani cu probleme medicale. În anul 2014, el a suferit o operație prin care și-a scos apendicele și vezica biliară.

În anul 2017, producătorul Levan Tsikurishvili a realizat un film documentar despre viața și secretele din viața DJ-ului, în care a apărut și ultimul concert live susținut de suedez.

În 2015, Avicii a fost unul dintre artiștii care au apărut pe scena festivalului UNTOLD, când a electrizat mulțimea cu ritmurile sale cunoscute și apreciate în întreaga lume.

Mai multe