Avionul meu e cel mai tare. Ba al meu, că e mai scump!

16 ianuarie 2015 18:57   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Când te numeri printre celebrităţile care se laudă că au conturile burduşite de milioane de dolari, este musai să deţii şi un avion privat pe măsura pretenţiilor tale.

Banii nu reprezintă o problemă pentru actorii din Cetatea Filmului.

De aceea, mulţi dintre ei aruncă banii pe cadouri extravagante. Tom Cruise, Harrison Ford şi John Travolta sunt doar câteva din starurile care şi-au permis nu doar luxul de a-şi achiziţiona maşini extrem de scumpe, dar şi avioane private de ultimă generaţie.

Spre exemplu, comedianul Jim Carrey, care are în conturi 150 de milioane de dolari, este mândrul posesor al unui Gulfstream V, un avion care poate atinge viteza sunetului. Pentru moftul lui, actorul de 52 de ani a plătit numai puţin de 59 de milioane de dolari. Dar el nu este singurul care se laudă că deţine în hangar o aeronavă scumpă. Pasiunea lui John Travolta (60 de ani) pentru zbor l-a determinat pe actor să deţină propria colecţie de avioane private, în valoare totală de peste 50 de milioane de dolari.

Cu o avere de 165 de milioane de dolari şi peste 4.000 de ore de zbor la activ, Travolta pilotează pe rând un Boeing 707, un Bombardier Challenger 601, un Boeing 727, un Douglas DC-3 şi trei Gulfstream. Harrison Ford (72 de ani) şi Tom Cruise (52 de ani) sunt de asemenea piloţi iscusiţi.

Cu o avere de 210 milioane de dolari, starul din „Indiana Jones” îşi plimbă nevasta într-un Cessna 680 în valoare de 18 milioane de dolari.  În schimb, eroul din „Top Gun” pilotează un Gulfstream IV, pe care a cheltuit 36 de milioane de dolari, doar deţine în conturi nu mai puţin de 450 de milioane de dolari.

Mai multe