Avionul trupei Iron Maiden, avariat pe pistă. Două persoane au fost rănite

12 martie 2016 23:17   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Rockerii de la Iron Maiden au avut parte de un moment neplăcut sâmbătă, 12 martie, când se pregăteau să decoleze de pe un aeroport din Chile pentru a ajunge la concertele programate în Argentina. Avionul lor a fost grav avariat, iar două persoane au avut nevoie de spitalizare.

Aeroportul Comodoro Arturo Merino Benitez din Santiago, Chile, a fost locul în care avionul celor de la Iron Maiden a fost grav avariat, după cum se arată în comunicatul postat pe site-ul trupei britanice.

Totul s-a întâmplat din cauza unor manevre greșite pe pistă. Avionul Boeing 747 era dirijat spre punctul de alimentare cu combustibil, când un pivot al tijei de remorcare s-a desprins, ceea ce a făcut ca aeronava să intre în contact cu un camion. Din fericire, echipamentul de 20 de tone al trupei nu a avut de suferit, căci nu era încă urcat la bord.

Doi dintre controlorii de trafic aflaţi pe pistă au fost accidentaţi şi duși la spital. Membrii trupei au anunțat într-o informare ulterioară că angajații aeroportului se vor recupera în totalitate.

După concertul susținut în Santiago, Chile, pe Stadionul Național, Iron Maiden a reușit să ajungă în Cordoba, Argentina, unde duminică, 13 martie, au un nou spectacol ca parte a turneului mondial care este în desfășurare.

Mai multe