Băgat la închisoare pentru că a furat bucăţi din maşina în care a ars Paul Walker

15 august 2014 11:59   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Un tânăr a fost condamnat la şase luni de închisoare pentru că a furat o bucată din maşina în care a murit Paul Walker anul trecut.

Jameson Witty, în vârstă de 18 ani, a primit sentinţa joi, iar prietenul lui va primi probabil tot atât în luna octombrie, când e programat procesul lui. 

Cei doi tineri au fost filmaţi când luau bucaţi din automobil când acesta era dus de o remorcă de la locul accidentului. Remorca se afla la un stop când Jameson şi amicul său au furat părţile din maşină, cu intenţia de a le vinde şi a face bani pe urma lui Paul Walker. 

Şoferul camionului i-a văzut pe tineri şi a mers direct la poliţie. Jameson şi  complicele au fost reţinuţi imediat pentru furt şi pentru că au pus în pericol o anchetă oficială. 

Paul Walker a murit în urma unui accident de maşină în noiembrie. El şi prietenul său Roger Rodas, care conducea un Porsche Carrera, au intrat într-un stâlp, iar maşina a luat foc instant. 

Paul lucra la pelicula Fast&Furious 7 când a murit. Din cauza accidentului, filmările au fost oprite şi modificări majore au fost făcute când echipa şi actorii şi-au revenit după pierderea suferită. 

Mai multe