Băieţi, staţi aşa: Paula Abdul vă arată chiloţii!

16 octombrie 2017 12:26   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Vedetele americane nu umblă cu perdeluţe! Îmbrăcată într-o fustiţă scurtă neagră, Paula Abdul a oferit o reprezentaţie de neuitat Vineri noaptea după ce a plecat dintr-un club din West Hollywood. Cântăreaţa de 55 de ani şi-a ridicat picioarele în tavan când s-a suit în maşină şi ne-a arătat culoarea lenjeriei intime.

Îi plac petrecerile şi adoră să fie curtată. Vineri seara, când toată lumea se ascundea sub plapumă făcând cruci cu limba pe cerul gurii pentru a scăpa de toate superstiţiile aferente acestei zile blestemate, Paula Abdul petrecea de mama focului în West Hollywood, la clubul Delilah.

Ea a fost însoţită de un bărbat misterios de nici 40 de ani, care a avut grijă să îi deschidă portiera maşinii, dar nu a atenţionat-o că rochiţa i-ar putea juca feste spre deliciul paparazzilor care i-au pozat... dedesupturile. Paula Abdul este jurat al emisiunii X Factor şi are un salariu anual de 2,5 milioane de dolari. Are o avere de 30 de milioane de dolari şi este cea mai vânată partidă de la Hollywood. Ea a fost măritată de două ori: cu Emilio Estevez, între 1992 şi 1994 şi cu Brad Beckerman între 1996 şi 1998. După eşecul celor două căsnicii a jurat că nu va mai trace prin încă un divorţ în viaţa ei. De atunci şi până în prezent a avut mai multe relaţii pasagere care i-au menţinut tonusul...

Mai multe