Bar Rafaeli este însărcinată! În ce mod a făcut anunțul

2 ianuarie 2016 14:40   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Bar Rafaeli (30 de ani) a început anul cu o veste extrem de bună. Frumoasa blondă și-a anunțat fanii că va deveni mămică pentru prima oară. Ea a publicat o imagine cu testul de sarcină, pe rețeaua de socializare Instagram. În urmă cu trei luni, manechinul s-a căsătorit cu omul de afaceri Adi Ezra, în Israel.

Fosta iubită a lui Leonardo Dicaprio are planuri mari de viitor. După ce s-a căsătorit cu Adi Ezra, în urmă cu doar trei luni, blondina s-a pus pe treabă și va deveni mămică în acest an, scrie hellomagazine.com. Vestea că Bar Rafaeli este însărcinată i-a uimit pe fani, dar modelul a vorbit de multe ori în interviuri despre faptul că vrea să-și întemeieze o familie foarte repede. În urmă cu două luni, ea a declarat, într-un interviu acordat Hello! Fashion că: „Acesta va fi deceniul familiei. Eu vin dintr-o familie cu patru copii. Vreau să am o familie mare, dar o să încep cu paci mici”.

Bar Rafaeli a făcut marele anunț pe instagram. Blonda a publicat o imagine cu testul de sarcină, alături de mesajul: „2016 va fi un an fericit și sănătos”. 

Mai multe