Bar Refaeli, arestată pentru evaziune fiscală

18 decembrie 2015 19:41   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

A încurcat-o! Frumoasa Bar Refaeli, una dintre cele mai faimoase fotomodele din lume, a fost interogată de poliţie joi timp de 12 ore. În final, a fost arestată împreună cu mama ei pentru evaziune fiscală.

Top-modelul israelian Bar Refaeli (30 de ani) este acuzat că a deturnat peste 256.000 $ (peste 1 milion de lei). Frumoasa blondă a trebuit să plătească o cauţiune de 118.000 $ (circa 493.000 de lei) atât pentru ea, cât şi pentru mama sa, ca să fie eliberate pe cauţiune. Vedeta, care are o avere de 20 de milioane $, este acuzată că primea cadouri scumpe, cum ar fi apartamente de lux, şi le înregistra pe numele mamei şi al fratelui său, ca să nu plătească ­impozite. De asemenea, diva nu a declarat că a primit drept cadouri maşini de lux, cum ar fi un Range Rover şi un Lexus, pentru a fi fotografiată în ele.

Nu ar fi înregistrat automobilele pe numele său, tot pentru a fenta fiscul. Atât mamei ei, Zipora, cât şi divei, li s-au confiscat paşapoartele şi timp de 180 de zile nu au voie să părăsească ţara. Bar e acuzată că şi-a creat o reşedinţă falsă în străinătate pentru a nu plăti impozite. Avocatul vedetei, Giora Aderet, susţine că ar fi o neînţelegere la mijloc şi că se va clarifica totul până la urmă.

Bar Refaeli a avut o relaţie tumultuoasă, cu intermitenţe, cu celebrul actor Leonardo DiCaprio (41 de ani, care a început în 2005 şi s-a încheiat în 2009. Ea s-a măritat la 24 septembrie cu omul de afaceri israelian Adi Ezra.

Cele mai sexy imagini cu Bar Refaeli

Şi ele au avut probleme cu poliţia

Top-modelul britanic Naomi Campbell (45 de ani) a fost arestat în mai multe rânduri. În 2006, ea a ajuns în arestul poliţiei după ce a agresat o femeie, iar în 2008 după ce a scuipat un agent de poliţie. De fiecare dată a scăpat ca prin urechile acului de puşcărie. În 2006 a bătut-o şi pe menajera româncă Gaby Gibson, dar a reuşit să ajungă la înţelegere cu ea în afara justiţiei.

Manechinul Kate Moss (41 de ani) a ajuns pe mâna poliţiei anul acesta, în iunie, pentru că a făcut scandal într-un avion în timp ce se întorcea la Londra din Turcia.

Mai multe