Barack Obama, în conflict cu un jurnalist care i-a întrerupt discursul! - VIDEO

16 iunie 2012 10:15   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Preşedintele american Barack Obama a făcut o criză de nervi atunci când ju jurnalist de la publicaţie conservatoare Daily Caller a îndrăznit să îl întrerupă.

Liderul de la Washington ţinea un discurs despre despre încetarea expulzărilor tinerilor imigranţi clandestine.

Jurnalistul în cauză, Neil Munro , şi-a exprimat în mod zgomotos nemulţumirea faţă de măsura anunţată de preşedinte, în timp ce Barack Obama explica, într-un discurs, că intenţionează să pună capăt expulzărilor minorilor sosiţi pe teritoriul american înainte să împlinească vârsta de 16 ani.

"Scuzaţi-mă, domnule. Încă nu am ajuns la întrebări, domnule", i-a răspuns Barack Obama. Munro l-a întrebat, atunci, dacă intenţionează să răspundă întrebărilor jurnaliştilor, la care Obama i-a replicat "nu în timp ce vorbesc".

Precum era de aşteptat, jurnalistul nu a reacţionat deloc bine la ieşirea preşedintelui. "nu vreau nici o altercaţie. Nu fac altceva decât să vă răspund la întrebări".

Se întâmplă foarte rar ca preşedintele Statelor Unite să fie întrerupt în timp ce susţine un discurs într-un cadru atât de formal. De obicei, jurnaliştii aşteaptă să termine de vorbit pentru ca să îi pună întrebări.

Mai multe