Barbra Streisand s-a "tunat" la 74 de ani

4 mai 2015 22:40   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Îi place să se dea mereu tânără! La averea ei de 340 de milioane de dolari, Barbra Streisand îşi permite să lupte cu bătrâneţea şi nu ezită să facă vizite lunar la cabinetele de înfrumuseţare.

Celebra cântăreaţă şi actriţă Barbra Streisand nu are centimetru de pe faţă care să nu fi fost supus operaţiilor estetice şi botoxului. Fruntea ei uluitor de netedă o trădează că îşi “şterge” ridurile. Obrajii nu sunt prea proaspeţi, dar pomeţii proeminenţi şi catifelaţi arată că sunt “modelaţi” din silicon. În jurul ochilor nu se vede nici urmă de riduri, care sunt şterse cu acid hialuronic.

Deşi se jura că nu şi-a operat niciodată nasul, de teamă să nu-şi altereze vocea, experţii au dat-o de gol că l-a modelat. După formă, se vede clar că buza superioară e injectată cu botox. Pielea de la decolteu nu are riduri, fiindcă îşi face tratamente cu unde electromagnetice, injecţii şi operaţii estetice la bărbie. Anual, cheltuieşte 6.700 $ (26. 648 de lei) pentru întreţinere.  De asemenea, s-a suspus unei proceduri de ridicare a sânilor.

Laureată a 2 premii Oscar, în 1968 şi 1977, a unui Glob de Aur şi a 8 premii Grammy, Streisand a lansat 52 de albume şi a jucat în 21 de filme. A fost căsătorită cu Elliott Gould (între 1963 şi 1971) împreună cu care are un copil, Jason (46 de ani), iar din 1998 e măritată cu actorul James Brolin (74 de ani).

Mai multe