Begu se va duela cu bomba sexy din Germania, Sabine Lisicki

24 martie 2016 12:20   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Irina Begu a câştigat un meci după 79 de zile, românca învingând-o în turul I al turneului de la Miami pe grecoaica Sakkari, scor 6-1, 6-3. În turul secund, jucătoarea noastră va da peste o jucătoare foarte puternică, dar şi extrem de atrăgătoare.

Sabine Lisicki, numărul 37 mondial, este o tenismenă foarte sexy, iar nonconformista nemţoaică nu ezită să arate asta de fiecare dată când are ocazia. Germanca în vârstă de 26 de ani nu a avut meci în primul turc, calificându-se direct în actul al doilea, şi a profitat de timpul liber pentru a ieşi la plajă în golful Key Biscayne. Imediat au apărut fotografii cu ea în costum de baie pe contul de Instagram, şi putem spune fără să greşim că este într-o formă fizică de invidiat. Rămâne să vedem dacă mâine, când va juca împotriva Irinei Begu, va fi şi într-o formă sportivă de invidiat. Cert este că în ultima vreme cam scârţâie, la Indian Wells, Lisicki pierzând din primul meci.

[[{"fid":"761749","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Irina Begu a pornit bine anul, dar apoi a stagnat din cauza unei accidentări. Oricum, e două locuri peste Lisicki în clasamentul WTA, 35, faţă de 37","field_subtitle[und][0][value]":"Foto Click!"},"type":"media","attributes":{"title":"Irina Begu","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Mai multe