Bella, fiica adoptivă a lui Tom Cruise și Nicole Kidman, preferă să trăiască modest

8 decembrie 2020 8:00   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Bella, fiica de 27 de ani a lui Tom Cruise şi Nicole Kidman, a declarat că nu are de gând să se mute în apartamentul închiriat de tatăl ei cu 455.000 de dolari pe lună în Londra.

Bella a fost adoptată de actorul de 58 de ani şi Nicole Kidman în 1992.

Ea s-a măritat între timp cu Max Parker, care este consultant IT, locuiesc într-un apartament cu trei camere în Croydon, lângă Londra, şi fac naveta zilnic.

Deşi tatăl ei are o avere de peste 500 de milioane de dolari, Bella a declarat tot timpul că vrea să fie independentă şi ştie că ”dacă va fi nevoie, tatăl ei o va ajuta oricând”.

La finele lunii noiembrie, Tom Crise, care se afla pe platoul de filmare din Norvegia, i-a propus fiicei lui să se mute în vila luxoasă situată în apropierea biroului lui Boris Johnson, de pe strada Downing.

Însă Bella a refuzat. Kodman şi Kruise l-au adoptat şi pe fratele biologic al lui Bella, Connor Cruise, de 25 de ani, care a devenit DJ şi îşi câştigă singur banii necesari.

Potrivit Daily Mail, Tom Cruise s-a mutat în centrul rezidenţial Corinthia încă din 2018, când a început filmările la ”Misiune imposibilă 7”.

Mai multe