Bella Hadid, imagini incendiare din vacanţa din Malibu

22 octombrie 2018 15:51   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Bella Hadid este una dintre cele mai apreciate şi căutate topmodele din lume. La cum arată, nici nu-i de mirare! Recent, frumoasa şatena a petrecut câteva zile la plajă în Malibu, iar imaginile postate pe Instagram i-au “încins” pe fani.

După cum îi spune şi numele, Bella este de o frumuseţe răpitoare şi are un trup de zeiţă. Topmodelul a avut parte de o lună plină de surprize, mai ales că în 9 octombrie a împlinit 22 de ani.

Iubitul The Weeknd i-a făcut o declaraţie de dragoste pe Instagram, iar sora, fratele, părinţii şi prietenii i-au organizat o petrecere de vis într-un club exclusivist.

Zilele trecute, Bella a avut parte de o scurtă escapadă şi s-a bucurat de soarele din Malibu, alături de câteva prietene. Îmbrăcată într-un costum minuscul, de culoare roz, Bella şi-a etalat trupul sexy. A realizat o şedinţă foto cu telefonul, iar imaginile postate pe Instagram au strâns peste un milion de like-uri în câteva ore.

Ce face Bella de arată aşa bine? Răspunsul vine tot pe Instagram. După vacanţa din Malibu, topmodelul a aterizat la New York direct în sala de forţă, de unde s-a şi pozat.

Mai multe