Bella Hadid, perfecţiunea întruchipată! A întors toate capetele pe stradă

13 noiembrie 2016 15:10   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

E singură şi mai sexy ca niciodată! Bella Hadid (20 de ani) are un corp fără cusur şi este preferata fotografilor de peste Ocean. La câteva zile după ce s-a despărţit de iubitul ei, cântăreţul The Weekend, Bella a avut câteva apariţii răvăşitoare.

Ce-a pierdut The Weekend! Bella a fost fotografiată sâmbătă dimineaţă în timp ce ieşea de la o sală de fitness, din New York. Modelul şi-a combinat colanţiic cu un top foarte scurt, care îi punea în valoare abdomenul tonifiat.

Sâmbătă seară, Bella a fost văzută la meciul de box dintre Conor McGregor şi Eddie Alvarez. Tânăra a purtat o ţinută all black, extrem de sexy. O pereche de blugi cu un model inedit şi un top negru plasă, care îi lăsa la vedere sutienul şi abdomenul lucrat din greu la sală.

S-a despărţit recent de rapperul canadian The Weekend

După un an şi jumătate, Bella Hadid şi The Weeknd s-au decis să pună punct relaţiei lor de iubire. O sursă apropiată a celebrului cuplu a mărturisit pentru revista "People" că cei doi nu reuşesc să petreacă prea mult împreună.

Bella Hadid şi The Weeknd au început să se întâlnească în aprilie 2015. Aceeaşi sursă a mai declarat pentru jurnaliştii de la People că cei doi încă se mai iubesc şi că au de gând să rămână prieteni. 

Mai multe