Belmondo şi-a văzut fiica prima oară după 4 ani

6 octombrie 2012 13:55   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

După o aprigă dispută în justiţie pentru custodia fiicei lor, Stella, de 8 ani, Jean-Paul Belmondo (79 de ani) şi fosta sa soţie, Natty, de 47 de ani, au căzut la pace. Motivul: starul a renunţat la amantă.

Zilele trecute, actorul francez Jean-Paul Belmon­do a anunţat că i-a dat papucii iubitei sale Barbara Gandolfi, în vârstă de 37 de ani. Imediat ce a auzit vestea, fosta soţie a starului, Natty Belmondo, şi-a arătat marea bucurie că fostul său bărbat a renunţat la amantă.

Atât timp cât actorul a trăit cu Barbara, fost "Iepuraş" Playboy, Natty nu a conceput ca micuţa să-şi vadă tatăl în prezenţa acesteia şi a obţinut în justiţie legalizarea interdicţiei. Şi cum Barbara nu îl slăbea nici o clipă din ochi pe Belmondo, acesta nu a mai putut să o mai aibă lângă el pe fetiţă timp de 4 ani.

Practic, acum, actorul a făcut o alegere între amantă şi fiică, spre marea bucurie a lui Natty, care le-a înlesnit o întâlnire emoţionantă, după atâta amar de vreme.

Fostă balerină şi vedetă de televiziune, Natty Belmon­­do a fost căsătorită cu Jean-Paul din 2002 până în 2008, când Barbara Gandolfi a reuşit să se lipească de star. "Acum sunt o mamă mai liniştită", a spus recent Natty, la canalul de televiziune RTL, după împăcarea cu fostul soţ.

O relaţie de patru ani cu Barbara Gandolfi

Jean-Paul Belmondo şi Barbara Gandolfi au avut o relaţie din 2008 până în octombrie 2012. Ei s-au despărţit după ce actorul s-a săturat să mai fie stors de bani de aceasta.

Devenit celebru după ce a jucat în filmul "Cu sufletul la gură", în 1960, Belmondo a mai fost căsătorit cu Élodie Constantin, între 1953 şi 1966. Élodie i-a dăruit 3 copii: Patricia (născută în 1958), care a murit în 1994 într-un incendiu, Florence (54 de ani) şi Paul (49 de ani). Belmondo a mai jucat în filmul de succes "Mirii anului II", care s-a turnat în România.

Mai multe